Ta vare på din egen historie!

Et bibliotek innbyr til kurs:

«Trenger du litt oppmuntring og noen gode råd for å komme i gang med å skrive om minnene dine? Verden er i rask endring, og du tenker kanskje på at vi må ta vare på minnene fra i går, for barn og barnebarn.

Kristi Kinsarvik har skrevet bok om sin egen barndom og familie. Hun kommer til oss og kan gi noen gode råd. Hvordan kan vi huske mer enn vi tror, hvordan kan du kontrollere at det du skriver er noenlunde riktig? Dessuten kan du få noen gode råd om hvordan du kan ta vare på det du har skrevet. Og så leser hun litt fra boka.»

Se Kurs

Biblioteksjef Peter Hansen skrev etter et kurs: «Kristi Kinsarvik er en opplagt og kunnskapsrik foreleser som treffer sitt publikum. Vi hadde en lærerik og hyggelig ettermiddag da vi «tok vare på minnene» på Eidsvoll Bibliotek.»

Og en hyggelig tilbakemelding fra Jevnaker folkebibliotek:
«Kristi Kinsarvik var på Jevnaker folkebibliotek og hadde et inspirerende foredrag om hvordan man kan komme i gang med å skrive om sine minner. Hun tar utgangspunkt i boka si Barndom mellom øst og vest og gir anvendelige og håndfaste tips til for eksempel hvordan man kan huske bedre. Opplegget var todelt. Først snakket hun om boka si og ga tips og råd. I andre del skulle deltakerne skrive selv. Det var veldig nyttig å kunne prøve å skrive med en gang og anvende rådene mens de var friskt i minne. Deltakerne var veldig fornøyde og gikk fra biblioteket inspirerte til å skrive mer.»
Guro Skretteberg

Kristi Kinsarvik